Rulmeca Oy
 Tuotteet
Kappaletavarankäsittelyn komponentit

Kuormauskohdan rullat

 

Kuljetinrullat - Kuormauskohdan rullat

Teräsrullat
Teräsrullat
 
 
Muovirullat
Muovirullat
 
 
Paluurullat
Paluurullat
 
 
Kuormauskohdan rullat
Kuormaus-
kohdan
rullat
Ohjainrullat
Ohjainrullat
 
 
DSK
DSK-
Kuljetin-
rullaLastausrullia tarvitaan yleensä materiaalin kuormausalueilla, joissa täytyy vaimentaa iskumaisia kuormituksia, ja hihnalle sekä kuljetettavalle materiaalille täytyy järjestää lisäsuojaa vahingoittumista tai kulumista vastaan. Rulmecan lastausrullat koostuvat teräksisestä perusrullasta, johon on sijoitettu itse suunnittelemamme iskuja vaimentavat kumiset kiekot. Kiekkoja on saatavana erikokoisina ja ne on kiinnitetty hitsatuilla pidikerenkailla.

Iskupalkit kuormauskohdan alueelle minimoivat materiaalin iskuista johtuvia hihnavaurioita ja vähentävät rippeen syntymistä kuormausalueella. Iskupalkin kulutusosa on erittäin kestävää PE HD 1000 polyetyleeniä ja vaimenninosa kumia, kovuus 45 shA, vulkanoituna tukevaan alumiinikiskoon. Alumiinikiskossa on T-ura kiinnitystä varten.

Lastausrullien tuotanto-ohjelma

Yksityiskohtaiset tyyppi- ja mallitiedot ovat pääluettelossa "Rollers and components for bulk handling"- Luetteloa voi tiedustella Rulmeca Oy:stä. Sen voi myös ladata kokonaan tai aihekohtaisesti sivulta Info - Kuljetinrullat.

Lisätietoa:
Rulmeca - pääyhtiön sivuille, Bulk handling - Belt conveying (Massatavaran käsittely - Hihnakuljetinkomponentit) -osioon tästä.

 

 

Lisätietoja:

Tuoteluettelot ja esitteet ladattavissa Info-sivulla
 
Siirry tästä Info-sivulle

 

Tiedot Rulmecan rullien sertifioinnista

 
Pääluettelon osio
"Impact rollers"
 

CAD-kirjasto

Etusivulle Sivukartta Sivun alkuunIntro-sivulle Evifin Oy