Rulmeca Oy
 Tuotteet
Kappaletavarankäsittelyn komponentit 

Muut komponentit - Kuljetinkatteet

Hihnakuljettimien katteet
Kuljetin-katteet
 
Hihnanpuhdistimet
Hihnan-
puhdistimet
 

Koska ympäristöehtoja koskevat säännöt ovat tiukentuneet, tarve kuljettimien kattamiseen ja melutason sekä pölypäästöjen minimointiin on lisääntynyt. Kuljetinkatteiden käytöllä saavutetaan seuraavia lisäetuja:
● kuljetettavan materiaalin suojaus epäpuhtauksilta
● suojaa kuljetinta auringolta ja huonolta säältä
● antaa käyttäjille terveellisemmät ja turvallisemmat olosuhteet

Rulmecan kuljetinkatteiden käytöllä saavutetaan lisäksi seuraavia etuja:
● kevyinä mutta kuitenkin jäykkinä helppo sijoittaa useimpiin olemassa oleviin rakenteisiin
● hinnaltaan edullisempia kuin muut järjestelmät tai materiaalit
● vähemmän ylläpitotarvetta
● monia valinnaisuuksia ja erilaisia rakennevaihtoehtoja, kuten tarkastuskannet, saranoidut alueet sekä monet pikairrotettavat varusteet
● edistävät laitoksen sulautumista maisemaan

Teräksiset kuljetinkatteet

Teräs kate

Nämä katteet on valmistettu galvanoidusta teräksisestä aaltopellistä. Hyötypituus 1064 mm asti. Katteet ovat itsekantavia, turvallisia ja helposti asennettavia. Ne voidaan sijoittaa lähes jokaiseen rakenteeseen. Tilauksesta katteita voidaan toimittaa muista materiaaleista tai erikoismaalilla pinnoitettuina. Katteita on saatavana kaikille kuljetinleveyksille sekä tukirakenteille. Ne voidaan toimittaa varustettuina avattavilla tarkastusikkunoilla ja irrotettavilla alueilla sekä tuuletuskansilla kuumia ympäristöolosuhteita varten.
Katteet ovat huoltovapaita.

PVC-muoviset kuljetinkatteet

PVC-kate
Muoviset katteet on valmistettu esimuotoillusta, iskunkestävästä, värittömästä, läpinäkyvästä PVCmateriaalista. Hyötypituus on 1050 mm. Materiaalin ominaisuuksien ansiosta katteet ovat kevyitä, läpinäkyviä, ruostumattomia ja pehmeäpintaisia. Ennen kaikkea ne on helppo sovittaa mihin tahansa kuljettimeen. Paitsi että katteet ovat ruostumattomia, ne on luokiteltu syttymättömiksi DIN 4102 -normin mukaan. Tästä itsesammumisominaisuudesta huolimatta PVC-katteilla on käyttörajoitus kuumilla alueilla. Niitä ei tule käyttää yli 65 ° lämpötiloissa.

Lisätietoa:
Rulmeca - pääyhtiön sivuille, Bulk handling - Accessories - Covers (Massatavaran käsittely - Lisävarusteet - Kuljetinkatteet) -osioon tästä.

 

 

 

 

Lisätietoja:

Tuoteluettelot ja esitteet ladattavissa Info-sivulla
 
Siirry tästä Info-sivulle

 
Dokumentti
"
Covers for Belt conveyors"
(kuljettimien katteet)

Pääluettelon osio:
"Covers"

Etusivulle Sivukartta Sivun alkuunIntro-sivulle Evifin Oy