Rulmeca Oy
 Tuotteet
Kappaletavarankäsittelyn komponentit 

Muut komponentit - Hihnanpuhdistimet

Hihnakuljettimien katteet
Kuljetin-
katteet
 
Hihnanpuhdistimet
Hihnan-
puhdistimet
 

Kuljetettavan materiaalin tarttumisongelma ilmenee usein märän tai tarttuvan materiaalin kanssa. Tämä aiheuttaa toistuvia ylläpito- ja puhdistusseisokkeja ja sitä kautta tuotannon menetyksiä. Puhdistuslaitteistojen käytöstä on tullut välttämättömyys laitoksen yleisen tehokkuuden varmistamiseksi ja ylläpitoon tarvittavien huoltoaikojen vähentämiseksi. Rulmecan tarjoamia hihnanpuhdistimia voidaan käyttää kaikissa käyttösovelluksissa. Ne ovat tunnetusti tehokkaita, helppoja asentaa, rakenteeltaan yksinkertaisia ja käytössä taloudellisia.

Puhdistintyyppi Hihnanleveydelle mm Ominaisuudet
P 350 - 2200 yksisuuntaisille hihnoille
R 350 - 2200 suuntaa vaihtaville hihnoille
H 350 - 2200 suuntaa vaihtaville hihnoille, tangentiaalisovelluksin
D 350 - 2200 yksisuuntaisille hihnoille

Tilauksesta hihnanpuhdistimia voidaan toimittaa myös yllämainittua suuremmille hihnanleveyksille tai erikoissovelluksiin.

Hihnanpuhdistin tyypit

Polyuretaanikaavarit
Polyuretaanikaavarit täydentävät Rulmecan hihnanpuhdistinvalikoimaa. Polyuretaanikaavareiden valikoimasta löytyy esikaavareita, jälkikaavari sekä hihna-aura. Kaavarivalikoimasta löytyy niin kevyeen kuin vaativaankin puhdistukseen soveltuvat mallit.
 
Rulmecan polyuretaanikaavarit ovat tehokkaita, helppoja asentaa, rakenteeltaan yksinkertaisia ja käytössä erittäin taloudellisia. Polyuretaanikaavari auttaa pitämään hihnan puhtaana, vähentäen samalla myös hihnan kulumista ja parantaen kuljettimen energiatehokkuutta.
 
Rulmecan polyuretaanikaavarit soveltuvat moneen eri käyttökohteeseen; esimerkiksi murskaamoihin, sahoille, kierrätyslaitoksiin, paperi- ja selluteollisuuteen, mobiilimurskaimiin, jätteenkäsittelyyn, soranottopaikkoihin sekä moneen muuhun.

Lisätietoa:
Rulmeca - pääyhtiön sivuille, Bulk handling - Accessories (Massatavaran käsittely - Lisävarusteet) -osioon tästä.

 

 

 

 

 

Lisätietoja:

Tuoteluettelot ja esitteet ladattavissa Info-sivulla
 
Siirry tästä Info-sivulle

 
Pääluettelon osio:
"
Belt cleaners"
(hihnanpuhdistimet)

PU-kaavarit:
- esite/valintataulukko
- engl.kielinen esite

Etusivulle Sivukartta Sivun alkuunIntro-sivulle Evifin Oy