Rulmeca Oy
 Rulmeca-yhtiöt
 
Rulmeca.com

 
 

 
Rulmeca Oy:n toimitilat, Ridalintie 3, 03100 Nummela
Rulmeca Oy:n toimitilat Nummelassa, Ridalintie 3
   

Rulmecan toiminnan 50-vuotis-
juhlavuoden tiedote

 

Rulmecan yritysesittely
(engl.kielinen, pdf, koko 7 Mt)

 


Tervetuloa Rulmeca Oy:n kotisivuille.

RULMECA on perheomistuksessa oleva maailmanlaajuinen yritysryhmä, joka on perustettu vuonna 1962. Rulmecalla on jo yli 50 vuoden kokemus kuljetinkomponenttien valmistuksesta. Perinteisen raskaan kuljetinkomponenttivalikoiman lisäksi Rulmeca tarjoaa nyt myös kattavan valikoiman komponentteja kappaletavaran käsittelyyn, käsittäen kuljetinrullat, rumpumoottorit sekä muut tuotteet. Suunnittelussa ja laadussa on hyödynnetty Rulmecan pitkää kokemusta materiaalinkäsittelyn komponenttivalmistajana.
 
Tänä päivänä Rulmecalla on 1200 työntekijää 20:ssä eri tuotanto- ja myyntiyksikössä palvelemassa asiakkaita yli 85 maassa. Kolmella tuotemerkillään – Rulmeca, Precismeca ja Melco – Rulmeca-yhtiöt tarjoaa maailman kattavimman valikoiman kuljetinrullia ja rumpumoottoreita massatavaran käsittelyyn, myös ATEX-luokiteltuna.
   
 
Tuotteiden tärkeimpiä käyttäjäryhmiä massatavarapuolella ovat muun muassa kaivos- ja kemianteollisuus, rauta- ja terästeollisuus, sellu- ja paperiteollisuus, sementtiteollisuus sekä kiviainesten jalostus- ja murskauslaitokset. Juuri näillä aloilla tarvitaan laadukkaita ja kestäviä rullia sekä komponentteja häiriöttömän tuotannon takaamiseksi vaikeimmissakin olosuhteissa.
 
Kappaletavarapuolen komponentit soveltuvat mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin. Valikoima ulottuu erittäin kevyeen käyttöön soveltuvista rullista aina raskaampaan lavakäsittelyyn soveltuviin rulliin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi lentokentät, postipakettien käsittelykeskukset, jakelukeskukset, elintarvike- ja juomateollisuus sekä varastot.

Rulmeca S.p.A. tytäryhtiöineen:

Pääkonttori ja Euroopan päärullatehdas sijaitsevat Bergamossa, Pohjois-Italiassa.
Rumpumoottorit ja kuljetinrummut valmistetaan Ascherslebenissä, Saksassa.
 
Muut tuotantoyhtiöt eri maanosissa:

- Aasia: Kiina, Thaimaa
- Afrikka: Etelä-Afrikka
- Eurooppa: Iso-Britannia, Saksa, Puola
- Pohjois- ja Etelä-Amerikka: Kanada, Venezuela

Rulmeca Oy:

Rulmeca Oy on Rulmeca S.p.A:n tytäryhtiö, ja se vastaa Rulmecan tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Tuotteiden edustus on aiemmin ollut Markku Sarjokoski Oy:llä. Olemme erikoistuneet kuljetinkomponenttien myyntiin ja markkinointiin, ja meillä on vahva tuotetuntemus ja kokemus alalta.
 
 

Etusivulle Sivukartta Sivun alkuunIntro-sivulle Evifin Oy